28. feb. 2013

What is your dream.. My Dream is ...

Fik taget lidt billeder igår, ikke det helt vilde :-)

Vi har alle en eller anden drøm! Min drøm er at blive indretnings arkitekt/designer og rejse rundt i Sydamerika. Det kunne være så fedt! Jeg har altid haft drømme om, at blive ondretnings designer/arkitekt, for elsker virkelig at indrette rum, da jeg var lidt yngre så spillede jeg det der spil "sims" rigtig meget, kun fordi man selv kunne indrette sit hus. det var jeg helt vild med! og rejse rundt i sydamerika, har bare været en drøm længe også. Især at komme til Brasilien, det startede faktisk med at jeg så "fast five" og det med at køre stærk i total fede biler, nøj! Ja det er nok en lidt drenge ting, men hva fanden, jeg synes det er fedt!!:-)
- Har i en drøm? :-)

Nu sidder jeg bare i skolen og laver engelsk opgave om "Identity" og høre musik... Total chill! Men kunne sagtens finde på noget der var meget sjovere :-)

Håber i hygge!<3  PEACE!

5 kommentarer:

 1. Min drøm er at have med mode at gøre!! :-) Det er virkelig hvad jeg elsker! og det er godt at have drømme! :-) Lyder som om at du er meget sikker på at det er dét du skal være og det synes jeg er fedt! :-)

  Har en giveaway kørende hvor du kan vinde 300 kr. til sko! Synes du skal deltage hvis du har lyst! :-)

  http://and-mary.blogspot.dk/2013/02/giveaway-donna-girl-link-her-sixtyseven.html#comment-form

  Knus Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mary: Ej hvor fedt! Ja det er rigtig godt, ellers ville det se lidt negativt ud :) ja jeg er også ret sikker på hvad jeg vil, og det har jeg været længe. Det synes jeg er dejligt :-)
   Men håber også din drøm går i opfyldes :-)

   - Celine <3

   Slet
 2. Min drøm er at blive endten journalist eller psykolog, og så vil jeg rigtig gerne til New York og arbejde engang:-)

  Kig forbi - Idas-notebook.blogspot.dk

  Kys Ida<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ida: New York! Fedt, det kunne være fedt, især hvis det var ligesom "Sex and the City" hæhæ eller det nok bare mig ;-)
   Men journalist eller psykolog lyder super spænende! Go for it, håber også det lykkes for dig!:-)

   - Celine <3

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet