25. mar. 2013

Livet er fantastisk... CPH West, HHX Ballerup efter sommerferien.. JUBIIII


Årh, hvor fantastisk.. Næsten skyfri himmel... YES! hihi, og solen skinner, så er jeg glad. Der sker kun gode ting i mit liv, lige fortiden.. Kunne virkelig ikke ønske mig noget bedre :o) 



Påskeferien er lige startet og allerede lørdag fik jeg et brev fra CPH West - HHX Ballerup.. Hvor de siger jeg er blevet optaget og har første skoledag d. 13 August... JUUUUBI!!! SÅ nu skal jeg bare lige have de sidste få måneder af min 10 klasse til at gå, også have en dejlig sommerferie også starter jeg på Handels Gymnasiet. Perfekt! :o)) Min drøm er gået i opfyldelse.. Tak Gud, han hørte min bøn, helt tilbage fra 8 klasse :-)) hihi 

Hvad skal du efter sommerferien? Er det det du ville? eller :-)

I dag er det min mormors fødselsdag, så når min mor har fri så skal vi hente hende også køre vi hjem til min Abuelita - for at fejre hende.. Det altid så hyggeligt, 
Og imorgen er det min lillesøsters fødselsdag, hun fylder 13 år. Oh shit! Så hun teenager, kan stadig bare huske da hun var en lille baby! Tiden den flyver afsted. Min lille skat dog.. 



Et lille glimt, af DAGENS Outfit.. 

Oversize bluse: Pieces / Leggings: Genbrug / Tank-top: H&M / Angelstrømper: Føtex / 


2 kommentarer:

  1. Efter sommerferien skal jeg begynde i 3.g tror det bliver super stramt, men glæder mig til at få det overstået! :)
    Super fin blog du har dig, kunne du tænke dig at følges?
    bynanasoerensen.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej hvor fedt. Ja det siges, at det er det hårdeste år. Men du har klaret 2, så hvorfor skulle du ikke klare det sidste også :-))

      Mange tak! Ja det vil jeg gerne :o))

      Slet